23.9.2013

Belgium adventure

Igen ett roligt veckoslut med väldigt lite sömn. Vi startade alltså på fredag eftermiddag mot Antwerpen, och var framme så att vi precis hann en snabbis till Forever21 innan det stängde. Efter shopping blev det middag, och så kollade vi också utbudet av stadens nattliv som inte var något vidare.

Let the journey begin.

Excited.
 
Family portrait.

Antwerp.
 
Antwerp by night.

På lördagen körde vi sedan vidare mot Bryssel, tog under en timme med bilen. I Bryssel fanns det en massa turister, och våfflor och chokladaffärer förstås. Vi gick in och smakade på en massa olika chokladsorter, och så köpte jag också med mig två små askar. Våfflor smakade vi också på, både en söt och en saltig, och gott var det! På eftermiddagen startade vi sedan mot Liège, och efter att vi tappat bort oss på vägen kom vi äntligen fram i sista stund innan Primark stängde.

Brussels EU-district.

Brussels.

Wafles.

Tasting.

Street in Brussels.
 
Asking for direction.

Liège var en riktigt mysig studiestad med en massa små barer. Av olika orsaker blev vi helatiden utslängda från barerna, men då var det bara att söka upp en ny på samma gata. Skulle nog påstå att det var den roligaste kvällen hittills under mitt utbyte.

Liège by night.

Party.

Dancing.

The guys went for a swim.

2 kommenttia:

  1. Oo, ja vill o ti forever21!
    Ser ut som ni har haft super kul :)

    VastaaPoista
  2. jep fast vi hade bråttom i både forever21 o Primark så hann man ändå shoppa lite :) hitta faktiskt några jätte kivoga grejer, o sånt som ja verkligen behövde... fast gissa va? ja måste köpa en större kappsäck för att få allt tibaks ti Finland... :D

    VastaaPoista