11.1.2013

Brödtips

Ni som vet att jag försöker undvika mjöl undrar säkert om man kan äta något bröd då som smakar gott? Och svaret är ja, man kan. Har hittat bröd av Vaasan som är så gott som glutenfria, men inte så att de får kallas glutenfria eftersom de t.ex. bakats ut med hjälp av mjöl på skärbrädet. Då får de inte sådan där underlig konsistens som så många glutenfria bröd ofta har, och smakar helt som riktigt bröd ändå. Pröva gärna om du märker att din mage inte mår bra av vete.

100% Kaura 1,99€ // 100% Ruis 1,89€
S-Market (bröden är lite dyrare i K-Market och säljs inte i Alepa)

2 kommenttia:

  1. Ja har förstått att fast de står 100% ruins så e de ändå hu mycke som helst vete i dom? Att de där 100% int egentligen betyder att de sku vara en ruisleipä, utan någo annat. Dom huijaa :D

    VastaaPoista
  2. aijaa konstit.. nå dendär kaura vet ja iallafall att stämmer för att Eeva som har keliaki kan äta de bröde :D

    VastaaPoista